12 Şubat 2012 Pazar

The Away Days



Hani günlerden pazardır ve odanıza ışık dolmuştur . Fakat ilerleyen saatler de hava giderek kapanır ve yağmur başlar. Eğer ki The Away Days in müziği için bu tanımı yaparsak yanlış sayılmaz. Ayrıca bu güzel pazar gününü muhteşem bir İngiliz kahvaltısı ile taçlandırıp, kahvemizi de İskandinav kıyıların da yudumlarsak , tadından geçilmez. 
The Away Days in müziği de işte tam böyle birşey. Muhteşem İngiliz sound unu  alıp İskandinav kıyılarının bohem ve karanlık havası ile birleştirip , lezzetli bir müzik sunuyorlar bize.
Yıl 2011'di  ,The Away Days  Sezer Koç ve Oğuz Can Özen  tarafından kuruldu.Daha sonra Serap Erk ve Berk Tekelioğlu nun katılımıyla son halini alan grup  ,sahne çalışmalarının yanı sıra kendi bestelerine de ağırlık vermektedir. İlk E.P leri 2012 yılının başların da çıkması bekleniyor.
Grup E.P çalışmalarına devam ederken , sahne programlarını İstanbul un alternatif müzik seçeneği sunan, Peyote ve Dogzstar gibi mekanlar da sürdürmektedir.Canlı perfonmans lerı için The Away Days  den, büyük bir beklentiniz olmalı . Çünkü gerek cover gerekse kendi şarkıların dan oluşan, repertuarları ve enerjik sahneleri ile sizlere eğlenceli vakit geçirme olanağı sunuyor. 
Eğer ki bu muhteşem grubu keşfetmek te geç kaldıysanız aşağıda bulunan linkler den takip edebilir ve ilk E.P leri Hurricane of Love dan çıkan ilk single Dressing Room u dinleyebilirsiniz .

                                                                                                          UĞUR ATEŞLİ
www.theawaydays.com
www.twitter.com/theawaydays
www.facebook.com/theawaydays
www.youtube.com/theawaydays




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More